Teambuilding zeilen

zeilen als bedrijfZeilen is de ideale oplossing voor uw teambuilding incentive. In combinatie met de unieke omgeving: Le Havre, Honfleur, Deauville staat samen zeilen als bedrijf garant voor succes!
Om succesvol te kunnen zeilen moet er voortdurend samengewerkt en gecommuniceerd worden. Zeilen als bedrijf is de manier om uw team samen te laten werken.
Onze jarenlange ervaring met zeil incentives van de grootste bedrijven is uw garantie op een onvergetelijke, avontuurlijke ervaring. We zorgen voor het draaiboek, de uitnodiging voor de deelnemers, de briefing, merchandising en catering. Alles natuurlijk volgens de noden van uw bedrijf, op uw maat geschreven.

VIP zeilen

Voor uw klanten of zakenrelaties is er nog een alternatief: VIP zeilen. Le Havre is ideaal als uitvalsbasis: je kan steeds kiezen tussen een zeiltrip in het estuarium van de Seine ofwel gaan we rustig vaarwater opzoeken: Seine richting Rouen, bezoekje aan Honfleur of Deauville. We kunnen een luxe ontbijt, lunch en of diner laten verzorgen. En tijdens het varen ontbreekt het de crew aan niks: VIP bar en mondjesplezier.
De klant kan actief meewerken en zal heel wat opsteken van deze dag… een positieve noot voor de verdere professionele samenwerking.

Cadeaubon voor uw werknemers of zakenrelaties?

Laat U uw zakenrelaties of werknemers zelf kiezen wanneer en met wie ze deze avontuurlijke dag willen doorbrengen? Schenk hen een cadeaubon (waarde te bepalen in overleg). Dit geschenk zullen ze nooit vergeten!
Zij nemen met ons contact op, wij staan in voor een vlekkeloze afhandeling van hun boeking. Uitnodiging versturen, contact nemen 1 week op voorhand, begeleiding en zeiltraining aan boord. Als U wil zorgen wij ook voor een drankje en een hapje.

Voor iedereen wat wils

Wij zijn er ons van bewust dat niet iedereen in uw bedrijf te vinden is voor een volledige dag op het water (en hoe meer mensen aan de wal, hoe meer plaats voor ons op de boot!). Daarom stellen we voor bedrijven en groepen graag onze zeilformules op maat voor.

Naast ons standaard zeilaanbod kunnen we u ook volgende opties aanbieden om te zeilen als bedrijf:

✔ Vergaderzaal huren

zeilen als bedrijf

Sommige bedrijven of groepen willen een zeiltrip combineren met een vergadering.

Bespreking van resultaten, aankondiging van een nieuw product, presentatie aan een klant…
Geef uw wensen door, wij vinden de juiste locatie en zorgen voor de omkadering (Drank, projectie, andere faciliteiten…)

✔ Alternatieve activiteit

zeilen als bedrijf

Bij grotere groepen is misschien niet iedereen gevonden voor de zeilactiviteit?

Wij kunnen, gelijklopend met de zeilactiviteit, zorgen voor een fietszoektocht, wandelzoektocht, havenbezoek, museumbezoek enz.

✔ Aanvullende activiteit

zeilen als bedrijf

Na of voor de zeiltocht nog een andere actiiviteit gewenst?

Ons aanbod is heel uitgebreid. Van karten over Kite-initiatie, viswedstrijd, strandzeilen tot mountainbike-bike, zandkasteeltje bouwen. Enz.

Afhankelijk van de beschikbare tijd en budget kunnen we vast iets leuks in elkaar steken. Indien je het wenst zetten we ons even samen aan tafel.

✔ Ontbijt, lunch of diner

zeilen als bedrijf

 

We laten graag een ontbijt, middagmaal of diner verzorgen op maat van de klant.

Basic of VIP, indoor of outdoor, het maakt niet uit. Geef uw wensen door. Onze zeilbestemmingen bieden alle mogelijkheden. Vergeet wel niet ruim op voorhand te boeken.

✔ Zeilregatta

Voor grotere groepen kunnen we de zeiltrip laten uitgroeien tot een echte regatta. Teamwerk, avontuur, actie.

Overstag, gijpen, sturen op de limiet, wat een belevenis!

✔ Merchandising

We ontwerpen/voeren uw vlaggen. Eventueel gaat elke deelnemer naar huis met een leuke herinnering: T-Shirt, sweater, coat.